Smart Scooter

Naš brend Smart Scooter predstavlja idealan odnos cene i kvaliteta. Sve komponente u modelima pod brendom Smart Scooter su birane na osnovu izbora pemium brendova Chic i HX koje ćemo naknadno opisati. U ponudi su sledeći modeli

Slick

Model najstandardnijeg i najrasprostranjenijeg dizajna. Dostupan je u dve veličine točka 6.5” i 10”. Oba modela u standardnoj opremi imaju ugrađen Bluetooth sa jednim zvučnikom snage 4W. Go model od 6.5” ima 2 LED svetla, a Jeep od 10” ima 4 LED svetla (po dva napred i pozadi).

Lambo

Lambo (ili X shape) dizajn je drugi po zastupljenosti. Dostupan je u dve veličine 6.5” i 8”. Oba modela imaju ugrađen Bluetooth sa jednim zvučnikom snage 4W. Model od 8” ima ugrađena LED svetla napred , pozadi (odlika samo našeg modela) i iznad točkova. Predstavlja odličan izbor za vožnju u večernjim časovima i uslovima smanjenog osvetljenja.

Smart Scooter Pronađeno je 3 proizvoda.

Prikazuju se 1 - 3 od 3 stavki
 • 1 Review(s)

  Smart Scooter Slick...

  Smart Scooter Slick Jeep je idealan model za veću decu i odrasle, koji planiraju da koriste skuter i van idealnih terena. Točak od 10 inča omogućava spretnijim korisnicima čak i vožnju po travi.

  29 990,00 RSD
 • 1 Review(s)

  Model New Design je...

  Model New Design je najjeftiniji model u našoj ponudi. Po ceni može da se poredi sa ponudom neproverenih privatnih prodavac na sajtovima tipa kupujemprodajem.com. S tim da ovaj model ima bolju baterije od svih tih modela. A garancija je ista kao i kod premium modela sa samsungovim baterijama.

  17 990,00 RSD
 • 1 Review(s)

  Svetski hit samo u...

  Svetski hit samo u našoj ponudi! Pretvorite Vaš skuter u karting! Jednostavno i bezbedno korišćenje, pogodno za sve uzraste. Video prezentaciju možete pogledati ovde.

  5 490,00 RSD
  Dodaj u korpu
Prikazuju se 1 - 3 od 3 stavki
O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije