Chic / IO Hawk

Chic skuteri su najprestižniji i najskuplji na tržištu. Pored neospornog kvaliteta, svoju cenu opravdavaju i velikom količinom para uloženom u marketing i odbranu patentnih prava na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država. Između ostalih, Justin Bieber i Wiz Khalifa koriste Chic modele (konkretno IO hawk 2.0).

Kompanija Chic Roborics je patentirala Self Balance Scooter i trenutno je jedna od dve kompanije koja ima dozvolu za uvoz i prodaju na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država (pod brendom IO Hawk).

Preduzeće Dorat MC doo koje stoji iza projekta Smart Scooter i Expedition je ekskluzivni distributer za teritoriju Srbije.

U našoj ponudi možete naći dva modela za 2016.tu godinu – S3 i S4. Oba modela oblikuju jedinstven, prepoznatljiv dizajn i mogućnost kontrole pojedinih funkcija preko mobilnog telefona ili tableta.

Kupovina modela ovog proizvođača predstavlja stvar prestiža, upravo iz tog razloga na našpj rang listi se nalaze posle Smart Scooter i HX brendova. Modeli Chic S3 i S4 možemo uporediti sa automobilom Bugatti Veyron – duplo skuplji od prvog sledećeg, svakako ne i duplo bolji, ali za pojedince koji su u mogućnosti da ga priušte predstavlja jedinu moguću soluciju.

Chic / IO Hawk Ima 1 proizvod.

prikazuje se 1 - 1 ad 1 stavke
  • 1 Review(s)

    Svetski hit samo u...

    Svetski hit samo u našoj ponudi! Pretvorite Vaš skuter u karting! Jednostavno i bezbedno korišćenje, pogodno za sve uzraste. Video prezentaciju možete pogledati ovde.

    5 490,00 RSD
    Dodaj u korpu
prikazuje se 1 - 1 ad 1 stavke
O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije