Koowheel

Najjeftiniji brend u našoj ponudi. Nastao tako što je nakon kraha tržišta elektronskih cigara jedna od fabrika pomenutih cigara registrovala brend Koowheel i započela sklapanje istog kako bi izbegla bankrot. Za razliku od brendova Chic i HX koji su specijalizovani u proizvodnji skutera (posredno i brend Smart Scooter koji se pravi u Chicovoj ispostavi), Koowheel se proizvodi u fabrici čija je osnovna delatnost proizvodnja elektronskih cigara. Odsustvo specijalizovanosti za skutere je vidljivo u izboru ugrađenih komponenti. Preporučujemo ga isključivo kupcima sa limitiranim budžetom. Komponente koje su korišćene u proizvodnji modela ovog proizvođača su značajno nižeg kvaliteta. Na primer koriste Samsung baterije B ili C klase ćelija, sa zastarelom bezbednosnom matičnom pločom (koja nema fizičku zaštitu - jako bitan detalj, detaljnije o tome u članku Vodič za kupovinu), lošiji punjač bez uzemljenja, TaoTao matičnu ploču bez RoHS sertifikata, isporučuju se bez torbe, aluminijski ram je prosečnog kvaliteta, motori su HangHong ali unutrašnjeg prečnika 25mm za razliku od svih drugih skutera u našoj ponudi koji imaju motore prečnika 30mm.

Svi nabrojani nedostaci su doveli do toga da ovaj model preporučujemo ISKLJUČIVO kad niste u finansijskoj  mogučnosti da kupite neki od modela Smart Scooter, HX ili Chic proizvođača. 

U ponudi imamo modele S36, K1, C8 i C10, velikog izbora boja.

Koowheel Ima 1 proizvod.

prikazuje se 1 - 1 ad 1 stavke
  • 1 Review(s)

    Svetski hit samo u...

    Svetski hit samo u našoj ponudi! Pretvorite Vaš skuter u karting! Jednostavno i bezbedno korišćenje, pogodno za sve uzraste. Video prezentaciju možete pogledati ovde.

    5 490,00 RSD
    Dodaj u korpu
prikazuje se 1 - 1 ad 1 stavke
O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije