Top prodavci

Vodič za kupovinu

Proizvođači

Specijalna ponuda

Naše prodavnice

Naše prodavnice

Svi najbolji brendovi na jednom mestu! Smart Scooter, Chic, HX, Zippo, Victorinox, Cold Steel, Forchino, Space Pen

Dobavljači

  • Fashion Supplier

Lista proizvoda prema proizvođačima Chic / IO Hawk

Chic skuteri su najprestižniji I najskuplji na tržištu. Pored neospornog kvaliteta, svoju cenu opravdavaju I velikom količinom para uloženom u marketing I odbranu patentnih prava na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država. Između ostalih, Justin Bieber I Wiz Khalifa koriste Chic modele (konkretno IO hawk 2.0).

Kompanija Chic Roborics je patentirala Self Balance Scooter I trenutno je jedna od dve kompanije koja ima dozvolu za uvoz I prodaju na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država (pod brendom IO Hawk).


Preduzeće Dorat MC doo koje stoji iza projekta Smart Scooter I Expedition je ekskluzivni distributer za teritoriju Srbije.


U našoj ponudi možete naći dva modela za 2016.tu godinu – S3 i S4. Oba modela oblikuju jedinstven, prepoznatljiv dizajn i mogućnost kontrole pojedinih funkcija preko mobilnog telefona ili tableta.


Kupovina modela ovog proizvođača predstavlja stvar prestiža, upravo iz tog razloga na našpj rang listi se nalaze posle Smart Scooter i HX brendova. Modeli Chic S3 i S4 možemo uporediti sa automobilom Bugatti Veyron – duplo skuplji od prvog sledećeg, svakako ne i duplo bolji, ali za pojedince koji su u mogućnosti da ga priušte predstavlja jedinu moguću soluciju.

Više

Nema proizvoda ovog proizvođača.

O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije