IMG_7778.JPGIMG_7774.JPG

O nama

Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju, a to je da našim kupcima ponudimo isključivo premijum proizvode u svakom segmentu našeg prodajnog programa. Zippo (upaljači), Victorinox (multifunkcionalni nožići), Cold Steel (noževi i katane), Wiley X (zaštitne naočare), SpacePen (olovke), Forchino (kolekcionarske figure) i ostali brendovi u našoj ponudi predstavljaju apsolutne lidere u svojim segmentima.

Detaljnim istraživanjem Self Balance Scooter-a došli smo do zaključka da je usled specifičnosti proizvoda, a koje su detaljno opisane u Vodiču za kupovinu skutera, jedini način da našim kupcima ponudimo zadovoljavajući proizvod taj da sami kreiramo naš brend tako što ćemo adekvatnim izborom svih komponenata kreirati proizvod najvišeg mogućeg nivoa kvaliteta, a u isto vreme po razumnoj ceni.

Na taj način osnovna misija koncepta Expedition je ispunjena – stvorili smo apsolutnog lidera u odnosu cene i kvaliteta Smart Scooter – Pametna kupovina!

Idejni tvorac projekta Smart Scooter je Aleksandar Bošković – Bibi koga većina Vas zna kao pobednika rijaliti programa Survivor 2009. Ideja o projektu Smart Scooter je rođena u decembru 2015. Kada je popularnost Self Balance Scooter-a još uvek bila u povoju čak i na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država i Evrope.

Nakon inicijalnih koraka u projekat su se uključili svi članovi našeg Expedition tima na čelu sa Bibijem. Studiozno višemesečno istraživanje, proučavanje i testiranje najbitnijih elemenata skutera (baterije, matične ploče, punjači, motori…) pa čak i najsitniji detalji kao što su na primer LED sijalice dovelo je do izbora najkvalitetnijih delova dostupnih na (jako raznolikom) tržištu.

Nakon izbora adekvatnih komponenti, ostao je izbor fabrike za sklapanje. I u tom segmentu smo uradili detaljno istraživanje zadovoljstva mnogih kupaca iz Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Višemesečno istraživanje je kompletirano ličnom posetom našeg predstavnika Kini i fabrikama koje su ušle u najuži izbor. Nakon posete izbor nije bio težak – sa sigurnošću možemo da kažemo da se Smart Scooter proizvodi u najkvalitetnijim mogućim uslovima. Podatak da kompanija Chic koristi istu fabriku u periodima velike potražnje dovoljno govori o njihovoj profesionalnosti I kvalitetu.

Poslednja dva koraka koja su kompletirala našu ponudu su bila izbor tehničkog tima zaduženog za predprodajne aktivnosti (detaljno testiranje SVAKOG proizvoda pre prodaje) i postprodajne aktivnosti (eventualne reklamacije i servis naših i skutera drugih dobavljača).

Pored sopstvenog brenda Smart Scooter, našu ponudu smo kompletirali potpisivanjem ugovora o ekskluzivnom zastupništvu za teritoriju Srbije za dva najpozbatija svetska brenda Chic i HX.

Kompanija Chic Electronics je apsolutni lider i nosilac patenta za Selfa Balance Scooter. Njihov brend za teritoriju Sjedinjenih Američkih Država je IO Hawk. Upravo skutere ovog brenda su vozili poznati pevači Justin Bieber i Wiz Khalifa.

Kompanija HX se izdvojila iz mora proizvođača razvojem sopstvenog modela.. Iako isti dizajn možete naći i kod drugih dobavljača koji kupuju samo shell od pomenute plastike, svaka sličnost se tu i završava. Otvaranjem HX i naizgled istih skutera drugih proizvođača čak i apsolutni laik može da primeti razlike u kvalitetu izrade.            

Jedinstvena ponuda koju ne možete naći ni na jednom drugom mestu je mogućnost iznajmljivanja skutera na ceo dan. Detaljnije o tome na linku Rent – a –Scooter.

 

Proverite zašto smo apsolutni lideri u ovom segment Selfa Balance Scooter-a!


O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije