Besplatna probna vožnja

Nudimo Vam besplatnu uslugu profesionalne obuke za vožnju i probe svih naših skutera u našim maloprodajnim objektima. Probnu vožnju je poželjno zakazati putem telefona naših maloprodajnih objekata kako bi osigurali termin i odgovarajuću vrstu skutera. Naše stručno osoblje će Vas pre svega naučiti da vozite Smart Scooter a potom će Vam detaljno objasniti razlike između pojedinih modela.

Ušće – 063 320 679

Delta City – 063 247 312

Kragujevac Plaza – 063 247 540

 

Rent – a – Scooter

Nudimo Vam jedinstvenu uslugu na našem trzistu. Ukoliko ste neodlučni koji model je najadekvatniji za Vaše potrebe, u mogućnosti ste da iznajmite bilo koji model iz naše ponude. Prilikom iznajmljivanja ostavljate depozit u iznosu maloprodajne cene iznajmljenog skutera. Rok za vraćanje skutera je 24h od trenutka preuzimanja. Skuter dobijate sa punjačem i silikonskom navlakom koja umanjuje mogućnost oštećenja.

 Ukoliko se nakon jednog dana odlučite za kupovinu istog modela (I naravno skuter vratite bez oštećenja) usluga iznajmljivanja je potpuno BESPLATNA. Ukoliko želite da probate drugi model, u mogućnosti ste da vratite jedan, a uzmete drugi model na sledećih 24 sata. Ako se nakon neograničenog broja proba različitih modela skutera odlučite za kupovinu bilo kog modela – svi dani iznajmljivanja su potpuno BESPLATNI.

Ukoliko se ne odlučite za kupovinu bilo kog modela, biće Vam vraćen novac dat za depozit umanjen za iznos broja dana iznajmljivanja pomnožen sa cenom dnevnog iznajmljivanja. Takođe eventualna oštećenje će biti naplaćena iz depozita po cenovniku rezervnih delova. Eventualne servisne usluge (ruke) su besplatne.

 Cena jednog dana iznajmljivanja ukoliko se ne odlučite za kupovinu je 4.000din.


O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije