Garancija i servisna podrška

Svi Smart Scooter, HX i Chic modeli se podvrgavaju detaljnom testiranju pre isporuke. Pored toga što smo za naše modele izabrali najkvalitetnije komponente koje su dostupne na tržištu naš cilj je da nivo reklamacija svedemo na apsolutni minimum.

Garantni rok za sve modele Smart Scooter, HX i Chic je 6 meseci za bateriju, 3 godine na punjač i 2 godine na sve ostale komponente. Fizička oštećenja i kvarovi nastali usled fizičkih oštećenja ne podležu garanciji!

Opravdana reklamacija u roku od 14 dana od kupovine: Sve uvažene reklamacije u period od 14 dana od kupovine rešavamo zamenom za nov artikal.

Opravdana reklamacija u period od 14 dana do isteka garantnog roka: Sve reklamacije u pomenutom periodu rešavamo popravkom ili zamenom pokvarenog dela za novi u najkraćem mogućem roku.

Neopravdane reklamacije u garantnom roku i servisni zahtevi za Smart Scooter modele: Svi artikli pod brendom Smart Scooter, HX i Chic su doživotno oslobodjeni plaćanja servisnih usluga. Ukoliko budete imali bilo kakvih potreba za servisnim uslugama biće Vam naplaćena samo cena zamenjenog dela. Servisni i troškovi materijala su BESPLATNI.

 

Servisna podrška za ostale Self Balance Scooter modele

                Skoro sa sigurnošću možemo da kažemo da ne postoji tehnički problem na bilo kom modelu bilo kog proizvođača koji naš stručni tehnički tim ne može da reši. Vaš neispravni skuter bilo kog proizvođača možete ostaviti u nekoj od naših radnji, nakon procene troškova popravke bićete obavešteni o zbirnoj ceni potrebnih delova i servisnih troškova. Procena troškova popravke je besplatna.

                Za servis koristimo isključivo najkvalitetnije rezervne delove.

 

Upgrade Smart Scooter I ostalih self balnce scooter modela

Predstavljamo vam jedinstvenu ponudu na našem tržištu. Modifikujte i unapredite funkcije Vašeg skutera uz pomoć našeg stručnog tima:

  •          Ugradnja Bluetooth zvučnika
  •          Silikonska zaštita za kućište
  •          Personalizacija kućišta po Vašoj želji

O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije