HX iGo

29 990,00 RSD

Nov proizvod

Model HX iGo predstavlja idealan izbor za početnike i naprednije korisnike koji žele da se izdvoje od drugih, jedinstvenim dizajnom skutera, superiornim kvalitetom i mogućnošću kontrolisanja pojedinih funkcija skutera preko mobilnog telefona ili tableta.

Detaljnije

Specifikacija

ModelHX
SerijaGO
Dimenzije točka u inčima6,5
Nosivost / kilograma120
BluetoothDa
Snaga zvučnika2 X 3W
TorbaDa, Ranac
BaterijaSuper Premium
ProizvođačSamsung
Zaštitna kutija za baterijuDa
Broj punjenja baterije600-800
PunjačPremium
Smart aplikacija za telefonDa
Max. Brzina Km/h12
Ugao penjanja30
Snaga motora2 X 300W
Silikonska MaskaNe

Više informacija

Naša druga preporuka po odnosu cene i kvaliteta je brend HX. Cenovno je iznad brenda Smart Scooter. Kvalitet osnovnih komponenti je isti, a veću cenu opravdava naprednijim funkcijama i kvalitetnijim kućištem.

Kompanija HX je prvi pratilac najpoznatijeg brenda na tržištu skutera Chic Robotics. Za razliku od brenda Chic koji svoju poziciju na tržištu gradi na renomeu, kompanija HX svoje mesto na tržištu gradi na razvoju i primeni novih tehnologija.

Modeli HX su dostupni u svim veličinama 6.5”, 8” i 10”. Takođe, svaka veličina je dostupna u varijanti “I” koju karakteriše mogućnost kontrole pojedinih funkcija skutera preko mobilnog telefona ili tableta. Svi modeli poseduju po DVA zvučnika po 4W i predstavljaju JEDINE modele na tržištu sa stereo sistemom.

Kompanija HX je patentirala novi, unapređeni dizajn kućišta. Da bi brže otplatili investiiciju u alate i patentne troškove kompanija HX prodaje deo svoje proizvodnje kučišta i drugim proizvođačima. Za razliku od drugih proizvođača (npr. model Koowheel K1)  koji u pomenuto kućište ugrađuju standardne komponente, kompanija HX je razvila ukupno 12 unapređenja u odnosu na standardne modele.

Najznačajnija unapređenja su

-          battery box – zaštitno kućište za bateriju

-          App funkcija – mogućnost kontrole funkcija preko mobilnog telefona, zaključavanje šifrom, monitoring preostale baterije, limitiranje maksimalne brzine, kontrola intenziteta ubrzanja i skretanja, praćenje trenutne brzine, pređeni put…

-          Dopunjavanje baterije prilikom kočenja i vožnje nizbrdo (tehnologija koju koriste Tesla automobili)

-          Magnezijumski ram koji trpi veće opterećenje – do 150kg

-          Kućište od izdržljivije plastike, otpornija na ogrebotine u odnosu na standardne modele.

Garancija za baterju je godinu dana, za punjač 3 godine, a za sve ostale komponente 2 godine.

Na poklon dobijate torbu i daljinski upravljač.

Doživotna serisna podrška

Svi artikli brenda Smart Scooter, HX i Chic su doživotno oslobodjeni plaćanja servisnih usluga. Ukoliko budete imali bilo kakvih potreba za servisnim uslugama biće Vam naplaćena samo cena zamenjenog dela. Servisni I troškovi materijala su BESPLATNI.

Preuzimanje

O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije