Koowheel C10

Nov proizvod

Koowheel je najjeftiniji brend u našoj ponudi. Zbog nedostataka koje ćemo detaljnije opisati u nastavku delu Više informacija, preporučujemo ga ISKLJUČIVO kad niste u finansijskoj  mogučnosti da kupite neki od modela Smart Scooter, HX ili Chic proizvođača.

Detaljnije

Specifikacija

ModelKoowheel C10
SerijaJeep
Dimenzije točka u inčima10
Nosivost / kilograma110
BluetoothDa
Snaga zvučnika1 X 3W
BaterijaRegular
ProizvođačSamsung
Zaštitna kutija za baterijuNe
Broj punjenja baterije600-800
PunjačRegular
Smart aplikacija za telefonNe
Max. Brzina Km/h12
Ugao penjanja15
Snaga motora2 x 350W
Silikonska MaskaOpcija

Više informacija

Dostupne boje kućišta su - Flame red, Carbon, HipHop i Graffiti.

Najjeftiniji brend u našoj ponudi. Nastao tako što je nakon kraha tržišta elektronskih cigara jedna od fabrika pomenutih cigara registrovala brend Koowheel i započela sklapanje istog kako bi izbegla bankrot. Za razliku od brendova Chic i HX koji su specijalizovani u proizvodnji skutera (posredno i brend Smart Scooter koji se pravi u Chicovoj ispostavi), Koowheel se proizvodi u fabrici čija je osnovna delatnost proizvodnja elektronskih cigara. Odsustvo specijalizovanosti za skutere je vidljivo u izboru ugrađenih komponenti. Preporučujemo ga isključivo kupcima sa limitiranim budžetom. Komponente koje su korišćene u proizvodnji modela ovog proizvođača su značajno nižeg kvaliteta. Na primer koriste Samsung baterije B ili C klase ćelija, sa zastarelom bezbednosnom matičnom pločom (koja nema fizičku zaštitu - jako bitan detalj, detaljnije o tome u članku Vodič za kupovinu), lošiji punjač bez uzemljenja, TaoTao matičnu ploču bez RoHS sertifikata, isporučuju se bez torbe, aluminijski ram je prosečnog kvaliteta, motori su HangHong ali unutrašnjeg prečnika 25mm za razliku od svih drugih skutera u našoj ponudi koji imaju motore prečnika 30mm.

Svi nabrojani nedostaci su doveli do toga da ovaj model preporučujemo ISKLJUČIVO kad niste u finansijskoj  mogučnosti da kupite neki od modela Smart Scooter, HX ili Chic proizvođača. 

Dodatna oprema

O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije