Smart Scooter Go 6,5 Budget WP

Nov proizvod

Model Budget Go je najeftiniji model u našoj ponudi. Po ceni može da se poredi sa ponudom neproverenih privatnih prodavaca na sajtovima tipa kupujemprodajem. S tim da ovaj model ima bolju bateriju od svih tih modela. A garancija je ista kao i kod premium modela sa samsungovim baterijama.

Detaljnije

Specifikacija

ModelBudget
SerijaGO
Dimenzije točka u inčima6,5
Nosivost / kilograma100
Daljinski upravljačDa
BluetoothDa
Snaga zvučnika1 X 3W
TorbaDa
BaterijaRegular
ProizvođačNo-Name
Zaštitna kutija za baterijuNe
Broj punjenja baterije300-400
PunjačRegular
Smart aplikacija za telefonNe
Max. Brzina Km/h10
Ugao penjanja20
Snaga motora2 X 300W
Silikonska MaskaNe

Više informacija

Jedini način da se ostvari prodajna cena manja od 300 eura je korišćenje komponenti lošijeg kvaliteta. Delovi na kojima je ostvarena najveća ušteda su baterija i punjač. Konkretno kod našeg modela korišćena je baterija sastavljena od ćelija kineskog porekla, dok je punjač bez uzajmljenja i lošijeg kvaliteta u odnosu na punjač koji ide uz smart scooter premium modele.

Ukoliko se ipak odlučite za kupovinu ovog modela, opet ste u prednosti,  u odnosu na kupovinu preko oglasa, jer imate garanciju od dve godine.

Doživotna serisna podrška

Svi artikli brenda Smart Scooter, HX i Chic su doživotno oslobodjeni plaćanja servisnih usluga. Ukoliko budete imali bilo kakvih potreba za servisnim uslugama biće Vam naplaćena samo cena zamenjenog dela. Servisni I troškovi materijala su BESPLATNI.

Dodatna oprema

O nama
Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Expedition. Smart Scooter i Expedition dele identičnu misiju a to je.
Detaljnije